Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Περιμένοντας τον κοντό (κομπιουτερά φίλο)

Λοιπόν ναι, είχα στερητικά συμπτώματα. Άρα είμαι εθισμένη. Ο υπολογιστής μου (το τίντερνετ συγκεκριμένα) δεν δουλεύει εδώ και μια βδομάδα, για λόγους τόσο θέατρο του παραλόγου που δεν θα μπω καν στον κόπο να δοκιμάσω να εξηγήσω. Οι αδελφές ψυχές θα καταλάβουν και θα δακρύσουν μαζί μου (ευχαριστώ, όπως ευχαριστώ και μια certain witch, που βγήκε στη γύρα να με βρει, εκδηλώνοντας για άλλη μια φορά την ψυχική της ευγένεια). Τι synchronicity ήταν πάλι αυτό αγαπητή, μόλις έφυγε ο καλός κομπιουτεράς, στουμπωμένος με pppp (pumpkin polenta pecan pie) που έφτιαξα για να ανταπεξέλθω των στερητικών μου, μετά το gojiσταφιδόψωμο που έφτιαξα για τον ίδιο λόγο και το τσουκαλάτο σικαλόψωμο, και... ο κατάλογος θα ήταν πολύ μακρύς αν δεν ερχόταν ο κοντός σήμερα, τα δάχτυλά μου, στερημένα από το ζούληγμα των πλήκτρων, θα ζούλαγαν πολλά ζυμάρια ακόμα. Ιδού, για του λόγου το αληθές:












(για να δείτε πώς έφτιαξα την πίτα, πηγαίνετε εδώ: http://hungryforhungry.blogspot.com/2007/10/4-p.html)

6 σχόλια:

witchofdaffodils είπε...

χεχε,
ο κομπιουτεράς φίλος σας διαβάζει το μπλογκ σας;)
και χάθηκε να είχατε φίλο ένα ψηλό κομπιουτερά;)
καταλαβαίνω μια χαρά το σύνδρομο στέρησης, αλλά προς το παρόν επιθυμούμε τη συνταγή.. για δε τη γράφετε? η για δε γίνεστε μέλος στις πεντανόστιμες?
α, το σημαντικότερο, οι pumpkins κάνουν μια μάσκα προσώπου, μα μια μάσκα...

heart n soul είπε...

ο καλός κομπιουτεράς, όντας αγγλοσάξων, δε θα μάθει ποτέ πώς τον "εκμεταλλεύτηκα" για τους ποταπούς μπλογκικούς μου σκοπούς. In my defense, ένα λογοπαίγνιο ήθελα να κάνω η ανώριμη παιδίσκη, το θέατρο του παραλόγου που λέγαμε; Με λίγο από Ρίζο; Τη συνταγή, αφού τη θέτε, την έστειλα στις πεντανόστιμες, ως guest star.
Άρα, σειρά σας τώρα :) για τη μια μάσκα μα μια μάσκα? για τα μουτράκια μας? :)

witchofdaffodils είπε...

en attendant κοντό, σχόλιο Νο2 :)

To εννόησα το λογοπαίγνιο ντίαρεστ, όχι μόνο από λογοτεχνικής άποψης αλλά κυρίως, κυρίως λέγω, βιωματικής!

ωραία, περιμένω να δω τη συνταγή.

Τώρα για τη μάσκα, -γιατί προς το παρόν σαπουνοφτιάχνω και εχω απορροφηθεί- λίγη βρασμένη, λειωμένη κολοκύθα & μέλι αρκούν να σας κάνουν το μαγουλάκι τζάνερο :))

heart n soul είπε...

Για μαγουλάκι τζάνερο :))) όλα θε να τα κάνω! Και ξύδια, και κολοκύθες! σας μερσώ:)

Juanita La Quejica είπε...

Μα να την κάνει μάσκα; Το γλυκάκι; Και ο κόπος; ΧΑΧΑ! Μαγισσούλα είσαι "άπαιχτη"! Πάω να αγοράσω κολοκύθα, για το μαγουλάκι του καλού μου, το δικό μου είναι φράπα λόγω κάποιων έξτρα κιλών, χαχα!
Heart n soul, σε ευχαριστούμε πολύ για την συνταγή!

heart n soul είπε...

καλώς τη Χουανίτα! κι εγώ ευχαριστώ για τις συνταγές! και τη φιλοξενία :)