Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

Άγγελοι, Αρχάγγελοι

Ή Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουρανίων αγγελικών Ταγμάτων... "Τειχίσητε ημάς, σκέπη των πτερύγων...φρουρούντες ημάς ...Τείχισον ημάς Αγίοις Σου Αγγέλοις ίνα τη παρεμβολή αυτών φρουρούμενοι και οδηγούμενοι..."
Χρόνια Πολλά αδερφούλα... Ο Φύλακας Άγγελός σου, οι Άγιοι Άγγελοι πάντα μαζί σου... μαζί μας...

4 σχόλια:

Sotona Dos είπε...

Xρονια πολλα και απο εμενα πες την αδερφη σου!Λοιπον τα βιντεο στο blok μου ειναι πριν δω το δικο σου σημερα σαββατο μεσημερι 10/11/07.
Απιστευτη συμπτωση!Οι αγαπημενοι ολων 16ΗΡ ειναι και δικοι σου και το κομματι μεγαλη συμπτωση με το nickname σου.Και για το λογου του αληθες,εχω κολλημα με το group (Ειδα και live στη Θεσσαλονικη)εχω βιντεο το μηνα Σεπτ και Οκτ.Χαρηκα για την "γνωριμια".

Ανώνυμος είπε...

χρόνια πολλά,καθυστερημενα βέβαια ,στην αδελφούλα σου :)

heart n soul είπε...

cookitsa ευχαριστώ πολύ!

stereotype welcome! Always a pleasure να γνωρίζω "κολλημένους συναδέλφους"! Σύμπτωση είπες? Τίποτα δεν είναι σύμπτωση! (ούτε και το nickname μου φυσικά :)) Κι εγώ τους είδα Αθήνα το 90κάτι(6?)τότε τους είδες κι εσύ?) και ως Woven Hand Παρίσι 07 (λίγες μέρες μετά την συναυλία της Αθήνας) Και τι δε θα 'δινα να τους ξαναδώ, δυστυχώς διάβασα κάπου ότι οι Άγγλοι δεν τους πολυζητάνε. Παίζουν όμως συνέχεια Γαλλία και Βέλγιο, πρέπει να αποταμιεύσω! Σταματώ την πολυλογία και πάω μια επίσκεψη στο μπλογκ σου. Ευχαριστώ και για τα χρόνια πολλά και για την επίσκεψη :))

Sotona Dos είπε...

Eγω τους ειδα 24-5-98(ακομα δραχμες ειχαμε).Δυστηχως δεν ηρθαν Θεσ/νικη ξανα αν και ηρθαν Αθηνα τελευταια το καλοκαιρι σαν woven hand αλλα δεν πηγα...Παντως παραπονο δεν πρεπει να εχεις εσυ ειδικα στη πολη σου.Αντε καλες αποταμιευσεις! χεχε Θα τα λεμε!