Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Anytime, anyplace, anywhere

Ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμονας μας θυμίζει σήμερα: "Νομίζω, προς όλους είμαι οφειλέτης. Και δεν το νομίζω μόνο. Είμαι". "Είμεθα μέλη αλλήλων" ... ευσπλαχνία, συμπόνια... δεν μπορεί, και σήμερα θα 'χουμε την ευκαιρία να δείξουμε κάπου πόνο ψυχής... "δροσερόν καταβαίνει χαράς, ελέου φύσημα "(Α. Κάλβος) - "στου Θεού μας το έλεος γυρτοί" (Κ. Παλαμάς) - "Μακάριοι οι ελεήμονες, ότι αυτοί έλεηθήσονται" (Ματθαίου, ε' 7) Καλή εβδομάδα.
ΥΓ. στη φώτο ο αγγλικός ουρανός προχτές, not bad...
ΥΓ2: έχουμε και καινούριο γκατζετάκι παρακαλώ, με μουσικούλα, για βάλτε το coo coo bird, ή το littlest birds ή το when doves cry, έτσι, για να 'μαστε ασορτί :)

8 σχόλια:

betty είπε...

Απίστευτος ουρανός, καλύτερος κι απ'της Αθήνας σήμερα! Ελέησε ο Άγιος!

heart n soul είπε...

έπρεπε να το φανταστώ ότι ο ουρανός δε θα σας περνούσε απαρατήρητος αγαπητή ;)

witchofdaffodils είπε...

δε στέλνετε παρακαλώ τα κείμενα του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονος στην κυβέρνηση και στα πολιτικά κόμματα εδώ, γιατι βλέπω να παίρνουμε σύνταξη τα 155 μας?

αντε μη κάμω καμμια επανάσταση..ή λέτε να το αφήσω για την άλλη Δευτέρα;)

heart n soul είπε...

εγώ να τα στείλω, αυτοί λέτε να με ακούσουν? Επανάσταση? ΚΑΙ τώρα ΚΑΙ την άλλη Δευτέρα! Όσο για την σύνταξη, το 'χω πάρει απόφαση, το πτωχοκομείο, αν υπάρχει, θα με περιμαζέψει. Εσείς, υπομονή άλλα 50 χρονάκια ;)

Sotona Dos είπε...

Εγω εβαλα το when the doves cry σε αναρτηση της δευτερας...
check it out.

heart n soul είπε...

γλουπ!!!

Ανώνυμος είπε...

τι υπέροχο αυτο το ¨είμαι προς όλους οφειλέτης"....ούτε σαν αστείο δεν περνά από το μυαλό μας...αλλά πάλι "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος¨"...πενία της ψυχής....

heart n soul είπε...

έτσι, είναι, είμαστε πολύ καρμίρηδες...