Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

κανίβαλοι

Έλαβα θλιβερό email:

"Καταφέρανε και σακατέψανε ένα πάρκο στα τσιμεντο- Πατήσια... Λαθραία στις 4 το πρωί πήγε ένα συνεργείο του δήμου με μια διμοιρία ΜΑΤατζήδες, έκοψαν 40 δέντρα, οι πολίτες οδυρώμενοι πήγαν να τους σταματήσουν και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι μπάτσοι έπραξαν το επαγγελματικό τους καθήκον..."

8 σχόλια:

witchofdaffodils είπε...

Στην Κυψέλη έγινε..Κόψανε κάτι αιωνόβια δέντρα για να γίνει υπόγειο πάρκινγκ. Καποιοι κάτοικοι αντέδρασαν, βγήκαν στην TV, ήρθαν και τα ματ και έγιναν ομορφιές..
Ο αντιδήμαρχος είπε ότι οι κάτοικοι αυτοί ειναι περιφερόμενοι και στημένοι κλπ κλπ, φωτογραφίζοντας τον συριζα, έχουν λογαρισμούς μαζί του με το εμπορικό του Βωβου που θέλουν να κτίσουν στον Ελαιώνα. Μεγάαααλη ιστορία..

elie είπε...

Είπαμε... Πρέπει να βγούμε να στολίσουμε τα εναπομείναντα δέντρα μπας και τα σώσουμε.
Δεν την είχα υπ' όψη μου τη γελοιογραφία...

heart n soul είπε...

Οι γνωστές μεγάαααλες ιστορίες που κάνουν τα κανάλια να χαίρονται γιατί τους δίνουν παράθυρα αλλά ποσώς με απασχολούν ποιος είπε τι κλπ Η ουσία είναι ότι στη Αθήνα ειδικά δεν θα έπρεπε να αγγίζουν κανένα απολύτως δέντρο ποτέ και για κανένα λόγο. Κανένας! Εδώ που περισσεύει το πράσινο και για τις κότες, αλλυσοδένονται πάνω σε δέντρα για να μη τα κόψουν, και στην αθήνα να κόβεται δέντρο; και να μην τους τρώνε ζωντανούς; γίνομαι έξω φρενών, είμαστε ανάξιοι..
Elie, καλό:)

Μαριλένα είπε...

το άκουσα στο ραδιοφωνο.
ποσο θλιβερο ειναι..

eleni είπε...

Heart,το είδα στην TV.Λες κι είχε το πολύ πράσινο η Αθήνα-ε,ας κόψουμε λίγο,δεν πειράζει!
Καλά το σόου των τηλεπαραθύρων μάστιγα.Το ίδιο γίνεται και στην Αγγλία;
Φιλιά!

lakis είπε...

Και στην Κύπρο τις ίδιες μέρες τα ίδια έκαναν. Ενώ, εδώ στον απολίτιστο βορρά της Ταϊλάνδης, προσθέτουν συνέχεια λουλούδια, δημιουργούν κήπους σε πλατείες, φυτεύουν γρασίδι και κηπουροί του δήμου φροντίζουν να είναι όλα σε τέλεια κατάσταση. Τι να πει κανείς;

Isidora είπε...

Του τα'συραν του Κάκλα κι από την Ελληνοφρένεια χθές, αλλά παποίου το αυτί νομίζετε πως ίδρωσε dear heart? Του γραφουν στο τέλος κάθε φορά και κάτι σαν "πόσα δέντρα κόψατε σήμερα κε Κάκλα" αλλά πέρα βρέχει σε όλα τα σημαντικά θέματα της κοινωνίας μας στους εξουσιάζοντες και μη. Το θέμα είναι ως πότε?

heart n soul είπε...

Eleni, όχι στην Αγγλία έχουμε άλλα σούργελα:)
Λάκη, Ιδιδώρα, η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια μπροστα σε αυτή την ηλίθια απάθεια μας στην σφαγή δέντρων. Λες και ζητάνε τίποτα; Να τα αφήσουμε ήσυχα μόνο!