Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

ΜΝΗΜΕΣ ΦΩΤΙΑΣ

Αντιγράφω το email που έλαβα σήμερα το πρωί, τρέμω από οργή και κλαίω για κάθε δέντρο και κάθε άνθρωπο που κλαίει ακόμα τους απανθρακωμένους δικούς του. Ας δείξουμε ότι η μνήμη μας δεν έχει γίνει τηλεοπτική, ότι ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ και χωρίς δημοσιογραφικά παράθυρα:

" Όπως ανέφεραν προχθές οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών ( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των παρατάξεων... εκτός μίας.
Guess who?... Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε Αρθρο 24, περί 'δασικών εκτάσεων και δασών' !!... Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών αναφέραν οτι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω 'παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη' σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα οτι δεν είμαστε σύμφωνοι και οτι δεν αδιαφορούμε: υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών. Οι τωρινές 145.000 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.
www.petitiononline.com/forestgr/
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!"

9 σχόλια:

Μάγια είπε...

τι να πω με τα χάλια αυτών που μας κυβερνάνε...αίσχος.

ευχαριστώ για το link, ελπίζω οι υπογραφές μας κάτι να κάνουν

heart n soul είπε...

μάγια είμαι απαισιόδοξη:((

P@nos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
P@nos είπε...

μακάρι να μπορούσα να βάλω και 2η και 3η υπογραφή...γιατι πρώτη έχω βάλει απο καιρό.. αυτό είναι μόνο ένα απο τα λίγα απαράδεκτα που κάνει η ελληνική κυβέρνηση και εμείς ξαναψηφίζουμε.. (άλλο ένα πρόσφατο, το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο ελληνας πρωθυπουρός στην επίσκεψή του στην Τουρκία θα είναι να επισκευτει το Μαυσωλίο και να αποδόσει τιμές στον κεμάλ Ατατουρκ !!$#@%$!@#$!#@$%$! )

δυστυχώς που θα το πω, αλλα είμαστε αυτό που ψηφίζουμε και ψηφίζουμε αυτό που είμαστε...

πως σκατα να δικαιολογηθεί αλλιώς οτι αυτούς έχουμε και μας κυβερνούν?... πως δηλαδή δεν γίνεται κάποιος πιο λογικός και με μυαλό (όχι πίτουρα!) στο κεφάλι του να μπορεί να πάρει τα ινία αυτης της χώρας!? (η επίθεση δεν στοχεύει κανέναν προσωπικα αλλα δυστυχώς στην βουλή είναι 2-3 αξιόλογα άτομα..)

κριμα στην ισπανία, ιταλία, πορτογαλία που δεσμεύτηκαν οτι τα καμμένα θα γίνουν δάση.. ευτυχώς υπάρχει η ελληνική κυβέρνηση για να σας διαφωτίσει!!!! greece comes to the rescue!!

δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...:-((( τι το ξαναθυμήθηκα τώρα....

heart n soul είπε...

p@nos έτσι κι εγώ, εκατό υπογραφές θα βαζα αν μπορούσα, κι ας πιστεύω πως θα τις αγνοήσουν. Άσε που είναι ικανοί να "δεσμευτούν" για τα μάτια και μετά να κάνουν άλλα από πίσω, τόσους νόμους-"δεσμέυσεις" που καταπατούν μια ζωή μήπως αυτό ακριβώς δεν κάνουν? Ντρεπόμαστε, αλλά είμαστε τα λάθος άτομα, αυτοί που πρέπει, "αγρόν ηγόραζαν" για να τον κάνουν Τουριστικά Φέρετρα...

Sotona Dos είπε...

Με την αδεια σου
(που ξερω την εχω)
Υπογραφω και κανω copy

Τhx που το εμαθα

heart n soul είπε...

να 'σαι καλά stereo..

witchofdaffodils είπε...

και υπουργείο περιβάλλοντος δεν έχουμε, και τη Ζαχάρω θα κτισουμε -την είχαμε στο μάτι από χρόνια- και θα δουλέυουμε τον κόσμο με ασύμμετρες απειλές.

ΥΓ το σχετικο το έχω υπογράψει απο καιρό.

heart n soul είπε...

witch, πώς τους αφήνουμε, μου λες? :((